Истанбул през септември, 4 дни


Истанбул през септември, 4 дни
Ексурзията минава през:
Тази екскурзия посещава следните градове:
Бургас, Истанбул
Истанбул, 4 дни
през септемврийските празници
18-22.09.2020 г


Първи ден
Потегляне в 23.50 часа от Бургас, бензиностанция OMV до хотел Мираж.

Втори ден
Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотела при възможност.
Хотелът е 3 звезди, в историческата част на Истанбул.
Сутринта - екскурзия по желание до Златния рог, джамията Сюлейманийе, хълма Пиер Лоти с панорамна гледка, българската църква Св. Стефан. Цена: 23 евро за възрастен, 11,50 евро за деца 2-12 години.
Следобед – свободно време за почивка.
Вечерта – екскурзия по желание – нощна разходка с корабче по Босфора с включена вечеря, напитки в неограничено количество и забавна програма. Цена: 40 евро за възрастен и дете над 7 години, 28 евро за деца 4-7 години, безплатно за деца до 3 години.

Трети ден
Закуска.
Сутринта – екскурзия по желание с панорамна автобусна обиколка до Азия през въжения мост над Босфора, обяд, разглеждане на Синята джамия и Хиподрума. Цена: 23 евро за възрастен, 11,50 евро за деца 2-12 години.
Следобед – екскурзия по желание с посещение на стария султански дворец Топ Капъ. Цена: 33 евро за възрастен, 16,50 евро за деца 2-12 години.
Вечерта – екскурзия по желание до Азия и Water Garden с пеещите фонтани. Цена: 15 евро за възрастен, 7,50 евро за деца 2-12 години.

Четвърти ден
Закуска.
Сутринта – екскурзия по желание с разходка по Босфора с туристическо корабче и посещение на Капалъ Чаршъ. Цена: 23 евро за възрастен, 11,50 евро за деца 2-12 години.
Следобед – екскурзия по желание с посещение на двореца Долмабахче. Цена: 33 евро за възрастен, 16,50 евро за деца 2-12 години.
Вечерта – екскурзия по желание – посещение на Гар, ресторант с вечеря и забавна програма. Цена: 33 евро за възрастен, 16 евро за деца 2-12 години.


Пети ден
Закуска.
Освобождаване на хотела и посещение на фабрика за локум Коска. Свободно време във Форум Истанбул и аквариума Sea Life. Спирка в Лозенград.
Пристигане в Бургас – след 21.00 часа.

СТАНДАРТНА ЦЕНА:
- 159,00 лв

ДЕТСКИ НАМАЛЕНИЯ:          
- 30% намаление за деца 2-12 ненавършени години за основния пакет и 50% намаление от цените на допълнителните екскурзии (с изключение на нощната разходка с корабче по Босфора с включена вечеря);

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:              
- транспорт с комфортен автобус;
- 3 нощувки със закуска в хотел 3 звезди – Амстердам или Елит Палас;
- посещение на сладкарска верига Коска;
- посещение на търговски център Форум Истанбул;
- посещение на Лозенград;
- пътни  и гранични такси;
- екскурзоводско обслужване.
 
ЗАБЕЛЕЖКИ:    
- Детските намаления за основния пакет са валидни при настаняване на дете с двама възрастни.
- Посочената цена е валидна при настаняване в двойна или тройна стая. Доплащане за единична стая в хотел категория “3 звезди” – 25.00 лв на вечер. При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР БЪЛГАРИЯ не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.
- Допълнителните екскурзии се заявяват предварително и се заплащат на място. Входните такси за музеи и атракции се заплащат по желание, на място в местна валута.
- За лица под 18 години, пътуващи без родителите си или само с единия родител, е необходимо на българския граничен пункт да се представи нотариално заверена декларация за съгласие на родителите.
- Необходими документи за пътуването: международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след периода на пътуване;
- Посочената цена включва туристическа застраховка. ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР БЪЛГАРИЯ предлага сключване на “Медицинска застраховка при пътуване в чужбина с осигурен асистанс” към ЗД “Уника” АД за лица до 65 години. При избор на друга застрахователна компания е необходимо клиентът да може да предостави застрахователната полица при необходимост.
- При записването е необходимо да представите имена на пътуващите на латиница, както са изписани в международния паспорт и ЕГН за застраховката.
- Безвизов режим за Турция за граждани на Република България. Не се изискват специални ваксинации или PCR тестове при влизане в Турция.
- Настаняване в хотела – при пристигане – при наличие на свободни места, принципно – след 14.00 часа.
- Минимален брой участници за провеждане на екскурзията – 40 пълноплащащи клиенти; минимален брой участници за провеждане на допълнителните екскурзии – 25 пълноплащащи клиенти.
- Срок за уведомяване в случай на недостатъчен брой участници и отмяна на пътуването – 72 часа.
- Краен срок за записване – 7 дни преди датата на отпътуване.
- Час на отпътуване:23.50 часа – Бургас, бензиностанция ОМВ до хотел Мираж.

- Плащането може да бъде извършено с карта чрез сайта на фирмата или по банков път. Банкова сметка: “ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР БЪЛГАРИЯ” ЕООД, “Уникредит Булбанк” АД – Бургас, BIC: UNCRBGSF, IBAN: BG11 UNCR 7000 1522 2622 91.
- ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР БЪЛГАРИЯ си запазва правото да внася промени в програмата, ако обстоятелствата налагат това.
- За настоящето пътуване са в сила “Общи условия за организирано пътуване с ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР БЪЛГАРИЯ”.
 
ЕКСКУРЗИИ по желание:              
- Екскурзия по желание до Златния рог, джамията Сюлейманийе, хълма Пиер Лоти с панорамна гледка, българската църква Св. Стефан. Цена: 23 евро за възрастен, 11,50 евро за деца 2-12 години.
- Екскурзия по желание – нощна разходка с корабче по Босфора с включена вечеря, напитки в неограничено количество и забавна програма. Цена: 40 евро за възрастен и дете над 7 години, 28 евро за деца 4-7 години, безплатно за деца до 3 години.
- Екскурзия по желание с панорамна автобусна обиколка до Азия през въжения мост над Босфора, обяд, разглеждане на Синята джамия и Хиподрума. Цена: 23 евро за възрастен, 11,50 евро за деца 2-12 години.
- Екскурзия по желание с посещение на стария султански дворец Топ Капъ. Цена: 33 евро за възрастен, 16,50 евро за деца 2-12 години.
- Екскурзия по желание до Азия и Water Garden с пеещите фонтани. Цена: 15 евро за възрастен, 7,50 евро за деца 2-12 години.
- Екскурзия по желание с разходка по Босфора с туристическо корабче и посещение на Капалъ Чаршъ. Цена: 23 евро за възрастен, 11,50 евро за деца 2-12 години.
- Екскурзия по желание с посещение на двореца Долмабахче. Цена: 33 евро за възрастен, 16,50 евро за деца 2-12 години.
- Екскурзия по желание – посещение на Гар, ресторант с вечеря и забавна програма. Цена: 33 евро за възрастен, 16 евро за деца 2-12 години.

Вземете отстъпка


Няма посочени екстри
Екскурзоводско обслужване
Екскурзоводско обслужване на:
български

Промоционална оферта

Стандартна
цена в лв

Промо цена възрастен

Промо цена деца 2-12 г

Промо цена деца 0-2 г

Възрастни (над 12 години)

Деца (2-12 г.)

Деца (0-2 г.)

Изберете дата на пътуване